Tassimo kapsler

Køb dine Tassimo kapsler her

Tassimo kapsler

Tassimo kapsler gør din kaffeoplevelse lidt mere luksus. Du kan godt glemme alt om, hvordan du plejer at lave kaffe. Disse små Tassimo kapsler gør nemlig din hverdag nemmere og lækrere. Mange har behov for en kop kaffe for at holde sig kørende i løbet af dagen. Måske endda mere end én. Men det kan hurtigt blive besværligt at skulle lave ny kaffe hver gang. Kaffemaskiner og stempelkander brygger ofte alt for meget kaffe. Derudover er det svært at administrere hvilken slags kaffe, det skal være. 

Tassimo har løst alle de problematikker for dig. Nu kan du nemlig få den nemmeste måde at lave kaffe på. Bosch Tassimo kapsler er små kapsler fyldt med aromatisk og lækker kaffe. Med en enkelt kapsel kan du lave præcis den kop kaffe, du ønsker. Der er aldrig noget overskydende kaffe eller et stort arbejde i at gøre rent. Kapsler til Tassimo er perfekt til dig, som har en travl hverdag. Men som stadig ønsker samme høje kvalitetskaffe.

Kaffekapsler til Tassimo

Du får utroligt meget fleksibilitet med Tassimo kaffekapsler. Her har du blandt andet muligheden for at vælge kopper fra alt mellem 40 til 245 ml. Du kan derfor både få en lille og kompakt kop, eller en stor og lækker latte. Der er et kæmpe udvalg af kapsler, som kan lade dig udforske din yndlingssmag. Måske er du mest til krydrede og intense Bosch Tassimo kapsler. Eller måske kan du bedre lide de milde og runde kapsler. 

Det simple design gør det muligt for hele familien af få, hvad de ønsker. Kapslen bliver nemlig bare kørt igennem maskinen og er færdig bagefter. Det betyder ,at du kan skifte mellem forskellige kapsler så meget, som du ønsker. Så behøver ingen skændes om, hvilken kaffe der skal laves i dag. Det eneste du skal gøre, er at fylde tanken med vand og lægge din favoritkapsel fra Tassimo i maskinen.

Kapsler til Bosch Tassimo

Kaffekapsler Tassimo hører under mærket Bosch, som du måske allerede kender. Bosch laver kvalitetsprodukter, som kan havne hjemme i din stue. Bosch er hurtigt blevet utroligt populære. Og med kombinationen af god kvalitet og fornuftige priser, er det ikke mærkeligt. Kapsler til Bosch Tassimo sikrer dig den allerbedste kaffeoplevelse. 

Det er kun den mest friske kaffe, som ender i dine Bosch Tassimo kapsler. Kaffebønnerne bliver nemlig fint malet og derefter lagt direkte i kapslerne. Alle kapsler til Tassimo er tæt forseglet. Hvilket betyder at de holder ekstremt godt på alle aromaer fra den friskkværnede kaffe. Designet gør også kaffemaskinerne utroligt brugervenlige. Det sikrer dig, at du får den bedste kaffe med kraftig aroma ned i din kop. Det behøver nemlig ikke kræve mange års erfaring for at lave lækker barista kaffe. Med kapsler til Bosch Tassimo kan du imponere gæsterne uden et stort besvær.

Køb Tassimo kapsler

Der findes mange forhandlere, som sælger kapsler til Bosch Tassimo. På Tassimos egen hjemmeside vil du kunne finde alle de officielle produkter. Her kan du både få et overblik over alle maskinerne og de forskellige kaffer. Det er smart, hvis du gerne vil kunne overveje, hvad du skal have. Og så du kan være sikker på, dine kaffekapsler Tassimo også passer til maskinen. Du kan finde et stort udvalg af forskellige varme drikke, samt masser af tilbehør og udstyr. 

Vil du i stedet hellere se om du kan finde en god Tassimo kapsler pris andre steder, kan du også det. Mange butikker og forhandlere som sælger kaffe, har også Bosch Tassimo kapsler i deres sortiment. Her kan du være heldig at finde Tassimo kapsler tilbud. Du kan undersøge de forskellige sider for at se, hvad du bedst kan lide. De forskellige forhandlere sælger samme produkt men nogle gange til forskellige priser.

Tassimo kapsler pris

Generelt vil det spare dig mange penge at købe en Bosch Tassimo kaffemaskine. Hvis du er vant til at gå på café meget eller nyder kaffe af høj kvalitet, bliver det hurtigt dyrt. Derfor kan det hjælpe at brygge kaffen selv. Tassimo kaffekapsler vil stille de fleste kaffeentusiater godt tilfreds. En kapsel koster nemlig ikke mere end et par kroner. De billigste Tassimo kapsler ender ofte med at koste endnu mindre. Du kan finde billige Tassimo kapsler, hvor du ellers køber kaffe henne. 

Prisen vil afhænge af, hvilken forhandler du vælger. Led rundt omkring hvis du ønsker de bedste Tassimo kapsler tilbud. Det kan være sjovt at gå på opdagelse i, hvor man kan få mange rabatter. Tit kan det også betale sig at købe stort ind, så du har til lang tid. Så behøver man ikke shoppe lige så meget, og kan i stedet bruge tid på at nyde kaffen. Det gør også pungen glad at finde billig Tassimo kapsler.

Tassimo kapsler Lidl

Hvis du ønsker at købe dine kaffekapsler fysisk et sted i nærheden af dig, er det også muligt. Lidl er en god forhandler af billig Tassimo kapsler. Her har du mulighed for at gå på udkig i kapslerne fysisk, før du vælger. Det giver dig også mulighed for at få kapsler til Tassimo, præcis når du skal bruge dem. Ved at købe dine kapsler fysisk behøver du nemlig ikke vente på at få dem leveret. I stedet kan du købe dem sammen med dit andet indkøb. 

For nogle er nye butikker og online bestillinger besværlige. Derfor kan Tassimo kapsler Lidl være med til at gøre din hverdag lidt nemmere. Det kan også hjælpe hvis du har købt en Tassimo kaffemaskine til én i din familie. Så kan du nemlig få dem startet op og i gang. Men de kan selv senere hen købe Tassimo kaffekapsler uden din hjælp.

Stort udvalg af kapsler til Tassimo

Kapsler til Bosch Tassimo er ikke kun smarte for dig, som elsker sort kaffe. Der er nemlig taget højde for, at hele familien kan have forskellige ønsker. Med kapsler til Tassimo kan du få et kæmpe udvalg af forskellige drikke. De kan holde dig varme på en kold vinteraften og sørge for hyggen. Det kan være, at du har børn, som gerne vil være med til at drikke kaffe, når de voksne gør det. Eller at du får venner på besøg, som ikke har brug for samme kaffefiks. 

Lige gyldigt hvad kan det være en fordel for dig at få billige Tassimo kapsler i mange forskellige typer drikke. Det gør, at du er klar på alle slags gæster, og at alle kan blive glade. Nogle aftener har man også bare brug for at få en kop varm kakao for at stresse af. Se de mange typer Tassimo kapsler igennem for at finde hele familiens favoritter.

Sort kaffe eller med mælk

Kaffekapsler Tassimo giver dig mulighed for at få præcis den kop kaffe, du ønsker. Du kan få sort kaffe i alle de størrelser, du kunne ønske dig. Der findes mange forskellige kaffebønner, som er brugt til kaffen. De giver forskel i smagsvarianter. Derudover findes der både intense espressoer og eksempelvis americanokapsler med mere almindelig styrke. Du kan få en stor og fyldig kop eller et hurtigt skud koffein, alt efter hvad du foretrækker. 

Er du mere til en mild og cremet kaffeoplevelse? Så er Bosch Tassimo kapsler her til at levere det. Du behøver ikke engang en mælkeskummer eller lignende for at lave disse kopper kaffe. Bare brug kapslerne som normalt. Der findes alt fra latte macchiato, flat white og cappuccinoer til toffee nut latte, caramel latte og Baileys latte. Så kan du selv vælge hvor kreativ, sød og cremet en kop kaffe du ønsker. For dem der lige lærer at drikke kaffe, kan de sødere og mildere kapsler til Tassimo hjælpe.

Kakao og te Tassimo kapsler

At få en kop dejlig varm kakao eller te har aldrig været nemmere. Når der er mange i huset, kan der hurtigt bliver skænderier om, hvad der skal drikkes. Ikke længere. Nu kan du nemlig få dejlige kakaodrikke i form at Tassimo kapsler. Det kan tage lang tid at stå foran komfuret og blande kakao selv. Med alt fra Oreo, Cadbury og Milka drikke til Kenco Mocha og Choco salted caramel kan alle være med. Der er mange muligheder for de kakaodrikkene, som kan stile den søde tand. 

For en kop forfriskende te kan du også få grøn te og mynte til dine kaffekapsler Tassimo. Grøn te er meget sundt og kan være et godt alternativ til den fjerde kop kaffe på dagen. Den fine og forfriskende smag af mynte kan hjælpe dig med at vågne og bringe energi. Prøv eventuelt teen med en lille smule honning, hvis du ønsker mere sødme.

Tassimo kapsler genbrug

Tassimo forstår, at det er vigtigt at passe på planeten på samme tid, som man laver god kaffe. Mange engangkapsler kan hurtigt blive dyrt for miljøet, hvis de ikke bliver genbrugt. Der bliver nemlig brugt meget aluminium og plastik til at skabe kapslerne. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvad man gør med kapslerne bagefter.

Der er blevet lavet et system, som blandt andet Tassimo er en del af, som lader dig genbruge dine Bosch Tassimo kaffekapsler. Det eneste du skal gøre, er at aflevere dem på en af de offentlige afleveringssteder. Her vil der blive taget hånd om kapslerne, så metallet kan blive genbrugt. På den måde kan du sørge for at hjælpe miljøet. Det er utroligt simpelt, for du skal bare samle dine brugte kapsler sammen. Google hvor dit nærmeste afleveringssted befinder sig.

Tassimo kapsler Marabou

Elsker du også lækker Marabou chokolade? Det gør de fleste nok. Det er en utroligt sød og lækker smag, som stiller den søde tand. Men hvad du hvis du kunne få kakaokapsler, som smager af Marabou? Det behøver du ikke forestille dig, for Tassimo kapsler Marabou findes nemlig. Det er en kop dampende varm cremet kakao, som smager af Marabou chokolade. 

Du kan få dem, hvor du ellers køber dine Tassimo kaffekapsler. Kapslerne er lavet i samarbejde med Marabou og har derfor den karakteristiske lækre smag. Kapslerne virker præcis ligesom dine andre kaffekapsler Tassimo. De skal nemlig bare i din kaffemaskine, og med få tryk har du en kop Marabou kakao lige ved hånden. Så kan du kombinere din yndlingschokolade med din yndlingskaffemaskine for det bedste af to verdener.

Tassimo maskiner

Alle Tassimo kaffemaskinerne giver dig et brugervenligt automatisk system. Det er den nemmeste både at brygge alle mulige slags varme drikke. De er meget nemme at betjene, fordi du skal bare fylde vand i tanken, lægge kapslen i og trykke start. Alle maskinerne har det samme enkle design, som kan fås i flere forskellige farver. Det giver dig mulighed for at vælge det design, som passer bedst ind i dit hjem. Vælg din yndlingsfarve og derefter hvilke forskellige modeller, der er. 

Tassimo Intellibrew er den teknologi som står bag måden, Tassimo kaffemaskiner laver kapslerne på. Der er en stregkode på hver kaffekapsel, som fortæller maskinen, hvordan Tassimo kapslen skal tilberedes. På den måde ved maskinen selv, hvordan den individuelt skal lave de forskellige kapsler. Du behøver ikke engang vælge mellem forskellige muligheder, men kan bare trykke på start. Så sørger maskinen selv for at finde ud af, hvordan den skal laves. Det sikrer at du altid får det bedste resultat i din kop.

Tassimo afkalker

For at din Tassimo maskine kan holde længere, så har den af og til behov for afkalkning. Hvor ofte du har behov at afkalke maskinen afhænger af hvor hårdt dit vand er. Hvis dit vand er meget hårdt, dvs. med et højt indhold af kalk, så skal din Tassimo maskine afkalkes langt oftere end hvis du har blødt vand. Du behøver dog ikke at bekymre dig om hvornår du skal afkalke, da maskinen selv fortæller hvornår den trænger.

Går du meget op i kaffebrygning, så kan du købe demineraliseret vand. Dermed får du heller ikke kalk i din maskine og har ikke behov for afkalkning. Det er dog væsentligt dyrere i længden at brygge kaffe med demineraliseret vand fremfor bare at benytte vand fra hanen, så du skal kun gøre dette, hvis du føler at smagen af kaffe bliver bedre. Rent økonomisk kan det bedre betale sig at benytte almindeligt vand fra hanen og så afkalke maskinen med jævne mellemrum.

For at afkalke din maskine, så skal du først have købt et afkalkningsmiddel. Det kan du gøre her. Det har ingen betydning om du køber flydende afkalkning og hælder i vandtanken eller om du køber tabletter som skal opløses i vandtanken. Benytter du tabletter, så skal du dog vente 10-15 minutter på at tabletterne bliver opløst inden du kan gå videre med processen.

Når din vandtank er fyldt med afkalkningsmiddel, så skal du tage din Service T DISC og putte i maskinen. Dvs. i stedet for at putte en kaffekapsel i maskinen, så putter du Service T DISCen i. Tryk nu på knappen og hold den nede i 5 sekunder. Dette opstarter afkalkningsprogrammet. Husk at have en beholder på minimum en halv liter klar ved maskinens udløb. Hele processen tager ca. 30 minutter.

Når selve afkalkningen er afsluttet, så skal du skylle din vandbeholder og derefter sætte den i maskinen igen. Du skal ligeledes beholde din Service T DISC i maskinen og sætte beholderen til spildvand klar igen. Nu trykker du på knappen og maskinen skyller igennem og brygger en kop varmt vand. Denne brygning bør du lave en 3-4 gange for at få renset alt afkalkningsmiddel ud af maskinen. Derefter kan du fjerne din Service T DISC og maskinen er igen klar til kaffekapsler og til at brygge dig en ny kop frisk kaffe.

Tilbehør til Tassimo

Gør kaffeoplevelsen endnu mere speciel med tilbehør til din Tassimo kaffemaskine. Udover selve maskinen og dine Tassimo kapsler er der nemlig mange flere muligheder. Baristaoplevelsen kan blive endnu bedre ved at have flere ting, som hjælper dig. F.eks. kan du få forskellige udgaver af kapselholdere. De kan både fremvise dine mange forskellige kapsler og hjælpe dig med at holde overblik. Så kan du se alle dem du ejer og lade dine gæster vælge samtidigt.

Du kan også nyde din Tassimo kaffe i specielle glas designet til espresso, lungo og cappuccino. Alt efter hvad du er mest til. Vil du tage kaffen med dig på farten, kan det også lade sig gøre med en Keepcup orange. Den vil holde din lækre kaffe varm hele dagen, hvis du skal hurtigt ud ad døren. Dine muligheder er endeløse med sjovt tilbehør til Tassimo. Det gør din kaffebrygning både lidt sjovere og mere praktisk på samme tid.

FAQ om Tassimo kapsler

🤔 Hvordan renser jeg min Tassimo kaffemaskine?

Det er vigtigt at holde din kaffemaskine ren både indvendigt og udvendigt. Det sikrer den bedste kaffeoplevelse. Ved at rense maskinen sørger du også for, at den kan holde i mange år og give dig glæde. Udvendigt er det meget simpelt at rense maskinen. Skil den så meget ad som du kan og læg de aftagelige dele i opvaskemaskinen. Her kan det blive renset med resten af din opvask, så det hurtigt bliver rent og klar til brug igen. 

Derudover er det vigtigt at afkalke din Tassimo kapsler maskine med nogle måneders mellemrum. Du kan finde afkalkningsmiddel på Tassimos hjemmeside. Det sørger for at rørene ikke bliver tilstoppede, og der ikke kommer kalk i din kaffe. Maskinen vil selv fortælle dig, når den har behov for at blive afkalket. Så skal du bare køre midlet igennem maskinen.

🤩 Hvor kan jeg få hjælp til at fikse min kaffemaskine?

Når du køber din Tassimo kaffemaskine, vil der følge en brugermanual med. I den vil der stå det meste du skal bruge for at sætte din maskine op og komme i gang. Der er også hjælp til, hvis maskinen driller af forskellige grunde. Tjek først om du kan finde hjælp i brugermanualen. Hvis du har mistet den, findes der også udgaver af alle brugermanualer på Tassimos hjemmeside. Ofte hvis en kaffemaskine driller, kan det være fordi den trænger til at blive renset. Giv din kaffemaskine en grundig rengøring, og se om det gør forskellen. Hjælper det stadig ikke, kan du kontakte Tassimo kundeservice for at få hjælp til alle dine problemer.

😍 Hvornår skal jeg fylde vandtanken op?

Du kan selv holde øje med vandtanken for at se, hvornår det begynder at blive kritisk. Den nemmeste måde at sørge for, der altid er nok vand, er bare ved at tjekke. Men man kan godt komme til at glemme at tjekke en gang imellem. Heldigvis er din Tassimo kaffemaskine designet til at fortælle dig, når den mangler vand. Du vil derfor aldrig opleve, at maskinen bare kører drikken igennem uden vand. Når lamperne bliver betyder det ofte, at du skal fylde mere vand i kaffemaskinen. Vand fra hanen virker helt fint, og det vil være indikeret, hvor meget der max kan være i tanken.

😍 Hvordan kan Tassimo maskinen tilberede så mange forskellige drikke?

Alle Tassimo kapsler er fyldt med en unik kombination af kaffepulver, kakaopulver, tepulver og koncentreret mælkepulver. Den unikke stregkode på kapslen giver maskinen viden om, hvordan den individuelle kapsel skal laves. Det betyder, at du ikke behøver putte andet i end selve kapslen. Mælkepulveret sørger for at give hele din drik en cremet konsistens. Det efterlader også et dejligt lag mælkeskum på toppen af din kakao eller cappuccino. Alle kapslerne er unikke og giver den gode kvalitet lige gyldigt om det er kaffe, chai eller kakao. Så kan du være sikker på, at din kaffemaskine tilbereder den til perfektion. Du behøver ikke selv bekymre dig om andet end at nye den dejlige drik.